Weten hoe Kaylee Helpt jou kan helpen?

Stuur een berichtje met daarin een omschrijving van je probleem en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen!

Hi there, ik ben Kaylee.

Ik ben Kaylee en sinds 2019 ben ik de eigenaar van Kaylee Helpt. In 2015 kreeg ik een telefoontje van een Apple reseller: of ik interesse had om te komen praten, ik was opgevallen tijdens een netwerkbijeenkomst. Een week later ging ik aan de slag en daar ontstond de basis voor Kaylee Helpt. Ik wilde alles weten en stond dan ook vaak bij de collega’s van de technische dienst te kijken hoe ze een iMac uit elkaar schroefden of een MacBook uit elkaar haalden. En ik kwam niet alleen alles over de binnenkant van een Mac te weten, ook aan de softwarekant leerde ik de meest rare problemen op te lossen. Van slechtwerkende wifi tot verloren wachtwoorden: ik zag de problemen voorbij komen en loste ze op.

Wat ik echter niet kon oplossen, was de teleurstelling van ondernemers die met hun Mac aan de servicebalie stonden en zojuist te horen hadden gekregen dat ze hun dierbare Apple device voor een aantal dagen kwijt zouden zijn, om te kunnen achterhalen waar het gemelde probleem vandaan komt. Het idee dat je dagenlang je werk niet kan uitvoeren, omdat je Mac kapot is of kuren vertoont: ik voelde enorm mee met die ondernemers.

Na jaren voor Apple resellers gewerkt te hebben, startte ik in 2018 mijn fotografiebedrijf. Ik merkte dat veel creatieve ondernemers tegen dezelfde soort problemen aanliepen: de schijf van de Mac zit vol, de Mac werkt traag, Adobe programma’s (zoals Lightroom of Photoshop) werken traag, updaten gaat niet meer etc. Maar, voor zo’n probleem je Mac dagenlang kwijt zijn is best idioot als je bedenkt dat het in een paar uur opgelost kan zijn toch?

Het was het moment waarop Kaylee Helpt echt tot leven kwam.

Het concept is simpel:

Jij hebt een probleem. Je plant bij mij een afspraak in. Ik help op afstand. Aan het einde van de dag kun jij weer verder met werken.

Voordelen?

Geen reistijd (dus ook geen reis- of voorrijkosten)

Transparante tarieven, geen verrassingen achteraf.

Geen gedoe met vervangende computers. Je kunt gewoon blijven werken op je eigen Mac.

Kaylee - Self Made CEO editie 9

Digitaal een kop koffie drinken en samen sparren?

Heel erg leuk! Ik drink zelf max. 1 kop koffie per dag, precies genoeg om even een break te nemen. Heb je een vraag waar je tegenaan loopt of zou je meer willen weten over de mogelijkheden van Kaylee Helpt? Je kunt me volgen via Facebook en Instagram, of je stuurt een berichtje via het contactformulier.