Zie jij dubbel?

Check je Mac op dubbele bestanden!

Vanuit Kaylee Helpt, help ik tientallen ondernemers bij het opruimenq van hun Mac en harde schijven. En een van de dingen die ik structureel terug zie komen is het hebben van dubbele data.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dubbele WeTransfermappen, handleidingvoorcanva(1), handleidingvoorcanva(2), etc etc. Ik hoef niet heel veel meer uitleg te geven he? 😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn tip: download Dupeguru. Een programma die jouw hele computer (of geselecteerde mappen) scant op dubbele bestanden. Aan jou wat je er vervolgens mee doet (ik zou het lekker opruimen, opgeruimd staat netjes) maar dan weet je in ieder geval óf en hoeveel dubbele data je nu op je Mac hebt staan! En twijfel je over het opruimen van je bestanden? Stuur me even een dm, want ik ben er heel goed in 😏
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Thank me laterrrrr✌🏻

Previous Post
Je digitale huis opruimen?
Next Post
Veilig je Mac gebruiken?